miércoles, 21 de febrero de 2018

Carnaval de Sitges 2018 - Asúcar

Seguir Adatikur en facebookSeguir Adatikur en TwitterSeguir Adatikur en Instagram“webEmail


Aquest any ha estat tot un honor acompanyar a una de les colles de "El Retiro" amb més ritme del carnaval de Sitges.

Que us he d'explicar ... la música, l'ambient, els aplaudiments ... unes noies estupendes i una coreografia fantàstica.

El diumenge vaig quedar un parell d'hores abans de l'inici de la Rua de la Disbauxa per captar tots els detalls i conèixer una mica més a les protagonistes entre bambolines, més de tu a tu i amb la calma d'anar fotografiant totes les peces que anaven a mostrar.

Trenta-tres dones guapíssimes, treballadores, algunes d'elles són mares i que, tot i tenir poc temps, han sabut trobar un moment per reunir-se cada setmana i dissenyar la disfressa, assajar el que serà el ball final, i sobretot, han sabut crear una gran complicitat entre elles.

Aquí teniu una mostra del que va ser la desfilada... mucho ASÚCAR!!

....................................

Este año ha sido todo un honor acompañar a uno de los grupos de la entidad "El Retiro" con más ritmo del carnaval de Sitges.

Que os voy a contar… la música, el ambiente, los aplausos… unas chicas estupendas y una coreografía fantástica.

El domingo quedé un par de horas antes del inicio de la "Rua de la Disbauxa" para captar todos los detalles y conocer un poco más a las protagonistas entre bambalinas, más de tú a tú y con la calma de ir fotografiando todas las piezas que iban a mostrar.

Treinta y tres mujeres guapísimas, trabajadoras, algunas de ellas son madres y que, a pesar de tener poco tiempo, han sabido encontrar un momento para reunirse cada semana y diseñar el disfraz, ensayar lo que será el baile final, y sobre todo, han sabido crear una gran complicidad entre ellas. Aquí tenéis una muestra de lo que fue el desfile… mucho ASÚCAR!!
No hay comentarios:

Publicar un comentario